В Україні готується чергова інформаційна диверсія

Як повідомило сьогодні інтернет-видання „Обком”, в Україні готується чергова інформаційна диверсія. Зокрема мова йде про анонс так званої прес-конференції „Крим буде або українським або безлюдним”. Цю прес-конференцію проводять начебто організації Неореспубліканский Союз (НРС), Радикальний Український Націоналістичний союз (РУНС), Націонал-Соціалістична Українська Робітнича партія (НСУРП), Львівський союз «Нахтігаль». Тобто – організації, про які нікому нічого невідомо, і які, напевне, не існують в природі.

Ми цілком поділяємо тривогу журналістів „Обкому” і звертаємо увагу громадськості та силових структур на цю провокацію.

На жаль, змушені погодитися з журналістами і з тим припущенням, що до цієї диверсії можуть бути причетні представники так званої коаліції більшості в парламенті 5-го скликання. В такому контексті згадану прес-конференцію можна розглядати як „довісок” до референдуму, продекларованого Партією регіонів з приводу другої державної мови та НАТО, що теж спрямований на розкол та протистояння в українському суспільстві.

На жаль, наші опоненти від 2004 року так нічому і не навчилися. Вони продовжують розколювати суспільство, ділити країну на три сорти та рватися до влади через тотальну брехню, залякування людей та провокації.

Настільки ж треба не поважати власного виборця, щоб намагатися залякати його і обдурити у такий дикий спосіб.

Ми попереджаємо авантюристів з колишньої парламентської більшості, що їх сценарій розколу країни не пройде, а люди неодмінно розберуться, хто є хто.