БЮТ закликає НУ-НС консолідувати сили для спільної перемоги, а не розпилювати зусилля на мікро-акції, присвячені мікро-політикам

У відповідь на закиди лідера блоку «Наша Україна – Народна самооборона» Юрія Луценка щодо нібито відмовчування БЮТ за фактом відставки міністрів транспорту та надзвичайних ситуацій, Блок Юлії Тимошенко заявляє про наступне.

Ми згодні з рішенням Ради національної безпеки та оборони щодо незадовільної роботи згаданих міністерств. Ми також цілком солідарні з нашими колегами по демократичному блоку у боротьбі з кланами та олігархією. Однак, на наше переконання, сьогодні воювати персонально з ними, пікетувати приміщення відомств та ходити з прапорами попід вікнами Рудьковського, – то забагато честі для цих, з дозволу сказати, «міністрів».

Весь уряд Віктора Януковича працює незадовільно. Весь уряд Януковича є прихистком для мафії, тіньовиків та корупційних схем. І весь уряд треба міняти в інтересах Української держави. Це і буде зроблено вже 30 вересня 2007 року на дострокових виборах до Верховної Ради України.

Ми закликаємо наших партнерів з НУ-НС зосередитися та консолідувати сили для спільної перемоги, формування демократичної коаліції та нового чесного і професійного уряду, а не розпилювати зусилля на мікро-акції, присвячені мікро-політикам. Вимагати тільки відставки Рудьковського чи Шуфрича, – це те ж саме, що домагатися відставки керівника окремого ЖЕКу за підвищення житлово-комунальних тарифів.