В 16-й школі пройде спартакіада

Шкільна спартакіада в рамках 10-річної традиції пройде у вівторок, 25 вересня в ТЗШ №16. За словами директора школи Бориса Кордуби, завдяки випускнику школи Володимиру Бойку, який зголосився фінансово підтримати добру шкільну традицію, цього року спартакіада пройде на високому рівні.

—    За висновками лікарів зараз ми маємо невтішну картину, коли кожна третя дитина хвора. Звісно ж саме основне в житті — це здоров’я, завдяки нашій програмі спорту і оздоровлення нещодавно наша школа ввійшла в Європейську мережу «Школа сприяння здоров’ю», — продовжив пан Кордуба. — За 10 років ми можемо гордитися нашими учнями, які с тали чемпіонами з аеробіки, призерами області з баскетболу, футболу, легкої атлетики та туризму.

На території школи функціонує секція спортивних танців, східних єдиноборств. Ці секції відвідують не лише учні шістнадцятої школи, але й їх батьки , родичі друзі та інші люди котрим цікаві ці види спорту.

—    Варто зазначити, що з дітками працюють вчителі, серед яких є майстер спорту з аеробіки, майстер спорту СРСР з лижних гонок, відмінні тренери та професіонали з футболу та баскетболу, — зазначив директор школи. — До самої спартакіади ми стараємося залучити практично всіх дітей, котрі навчаються в нашій школі, дітей усіх вікових категорій.

З радісттю  повідомив директор, що цього року за свою участь на перемогу діти отримають подарунки.

—    Наша школа дуже пишається тими випускниками, які навіть після закінчення допомагають і сприяють процвітанню та добробуту школи, — промовив на завершення пан Кордуба. — Тому ми щиро вдячні Володимиру Бойку за його добру справу.