Юлія Тимошенко в угоду по приватизації «Криворіжсталі» власноручно вписала один пункт

Під час приватизації «Криворіжсталі» Юлія Тимошенко, як прем’єр-міністр, в угоду з інвесторами власноручно написала один пункт.

Про це лідер БЮТ повідомила у середу на прес-конференції у Дніпропетровську.

«Всі соціальні питання в угоді були написані профспілками «Криворіжсталі» разом з колективом. Всю технічну частину написало Міністерство промислової політики. Все, що стосувалося екології і соціальні сфери – міська рада Кривого Рогу. Я вписала туди тільки одну фразу про те, що якщо хоча б одна із цих умов не буде виконана, то підприємство без повернення інвестицій і плати за нього буде повернуто державі», – сказала Юлія Тимошенко.

Лідер БЮТ повідомила, що інвестори розуміють, що коли вони будуть чітко виконувати кожен пункт угоди, вони працюватимуть і ніхто не зможе мати до них претензій, особливо враховуючи те, що існує багато бажаючих отримати це підприємство.

Вона висловила задоволення тим, як працює на «Криворіжсталі» інвестор, тому, вважає Юлія Тимошенко, при приватизації підприємств в Україні необхідно використовувати приклад угоди з «Криворіжсталлю».

«В цій угоді є все – починаючи від захисту людей, інвестицій і завершуючи навіть сортами продукції, які забороняється знімати з виробництва і переходити на напівфабрикати», – сказала лідер БЮТ.