Спартакіада у Тернопільській школі №16 відбулась за сприяння випускника

25 вересня у Тернопільській загальноосвітній школі №16 ім. Володимира Левицького відбулася шкільна спартакіада.

У програмі змагань відбулися показові виступи збірних команд школи з аеробіки, баскетболу, футболу, туризму, «Веселі старти» серед учнів молодших класів, легкоатлетичне багатоборство серед учнів 9-11 класів, гімнастичне багатоборство серед учнів 8-х класів, футбольний турнір серед 5-6 класів, баскетбольний турнір серед 10-11 класів. Головним спонсором змагань виступив випускник школи, депутат Тернопільської обласної ради 5-го скликання від Блоку Юлії Тимошенко Володимир Бойко.

Під час урочистої лінійки дирекція школи, представники батьківського комітету та депутат Володимир Бойко відзначили подарунками та солодкими призами кращі команди та спортсменів школи. Зокрема, нагороди отримали 11-Б як кращий спортивний клас серед старших класів та 9-Б як «най-най» серед 8-9 класів.

На запитання «Нашої Батьківщини» про те, як встигають учні займатися в різноманітних секціях одночасно, хлопці та дівчата в один голос казали, що то завдяки їхнім педагогам, до яких вони з радістю ходять займатися. Особливо діти просили подякувати в газеті тренерам з аеробіки Вікторії Леськів, з баскетболу – Тамарі Юхновській, з легкої атлетики Марії Городняк та іншим.