Відбулась звітно-виборна конференція Чортківської районної організації ВО «Батьківщина»

В неділю, 09 грудня 2007 року, відбулась звітно-виборна конференція Чортківської районної партійної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина». участь у роботі конференції взяв голова Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» Василь Деревляний.

Делегати конференції переобрали головою районної партійної організації депутата Тернопільської обласної ради Віктора Шепету.

Також конференція визначилась із новим складом бюро районної партійної організації. Членами бюро обрано: депутат Тернопільської обласної ради, помічник консультант народного депутата України Сивульського М.І., голова районної партійної організації Віктор Шепета, депутат Тернопільської обласної ради, директор Марилівського спиртового заводу Ігор Ольшаковський, Чортківський міський голова Ігор Билиця, заступник голови Чортківського міського голови Андрій Левкович, радник голови Чортківської районної ради Володимир Шматько, директор ПП «Агро-спектр» Марія Горбаль, методист дитячого дошкільного закладу Любов Дмитраш, директор районного будинку культури ім. К.Рубчакової Йосифа Овод, та безробітній Орест Мурава.