Партію «Батьківщина» в Тернопільській області не розколять ніякі плітки і брудні афери ані «тарашевців», ані інших завидників!».

Про це заявили керівники районних організацій партії на прес-конференції у понеділок, 10 грудня.

Аби спростувати усі наклепницькі публікації писані на замовлення Сергія Тарашевського та компанії у залі Європейських студій учора зібралися партійці з усіх районів області.

—    Сьогодні ми не маємо права мовчати, коли замиливши очі громади брехливими наклепами проти нашої політичної сили та зокрема керівника партії в області Василя Деревляного, так звана команда «тарашевців-лилівців» активно «дерибанять» землі громади та присвоюють комунальне майно, — заявив заступник голови ТОО ВО «Батьківщина» Володимир Бойко. — Правоохоронні органи вже провели свою перевірку наведених в публікаціях припущень щодо так-званих зловживань голови Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Василя Деревляного. Жодне із звинувачень не підтвердилось.

Зате яскравим прикладом незаконних діянь постає 14 сесія Тернопільської міської ради, коли за безцінь пішли майже 10 гектарів землі для Лила, Щепановського та Смакоуза. Не забула міська громада і 9 гектарів «справедливого» Тарашевського, який так до кінця і не розрахувався з людьми за землю, тай забирав її з таким похватом, що зовсім забув про аукціон чи конкурс, на який земля мала виставлятися. Подібні приклади прихватизації землі не поодиночні. У районах, запевнили керівники районних організацій, вони також щоденно боряться проти земельного та майнового «дерибану».

—    Дивно чому зараз увага місцевих ЗМІ прикута до брудних пліток, а не звертають уваги на те як наші «елітні» бізнесмени та псевдо-політики розбазарюють те, що належить кожному з нас, а порушуючи закон вони ставлять чорну пляму в історії сьогодення і майбутнього наших дітей, — наголосила голова Кременецької районної ради Світлана Федишина.

В ході прес-конференції керівники районних парторганізацій неодноразово наголошували на тому, що ніякого розколу в партії немає і ніколи не буде. Самого ж голову Тернопільської обласної організації Василя Деривляного вважають хорошим керівником, який завдяки своєму принциповому характеру, дисципліні розбудував таку політичну силу, яку ще варто наслідувати іншим.