Відбулась звітно-виборна конференція Кременецької районної організації ВО «Батьківщина»

16 грудня відбулась звітно-виборна конференція Кременецької районної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина». Участь в роботі конференції взяв заступник голови Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» Володимир Бойко.

Делегати конференції обговорили роботу бюро та голови районної партійної організації та оцінили її на відмінно.

Делегати в черговий раз переобрали головою Кременецької районної організації Світлану Федишену.

Також на конференції було обрано новий склад бюро районної організації. До статутного органу ввійшли: голова районної партійної організації, голова Кременецької районної ради Світлана Федишена, заступник голови Кременецької районної ради Михайло Меснікович, помічник-консультант народного депутата  України Федорчука Я.П. Світлана Бовтун, голова Кременецької районної ради профспілки працівників освіти Лілія Чечуріна, викладач Кременецького лісотехнічного коледжу Оксана Шак, медична сестра Кременецької комунальної стоматологічної поліклініки Діна Кучерук, безробітна Валентина Сімащук, спеціаліст фінансового управління Кременецької РДА Мирослав Куза та завідуюча клубом с. Підлісці Любов Дубчак.