Відбулась звітно-виборна конференція Зборівської районної організації ВО «Батьківщина»

16 грудня відбулась звітно-виборна конференція Зборівської районної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина». Участь в роботі конференції взяв голова Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина», народний депутат України Василь Деревляний.

На конференції дано оцінку роботі голови та бюро районної партійної організації, депутатській фракції Блоку Юлії Тимошенко в районній раді.

Головою Зборівської районної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» обрано депутата Тернопільської обласної ради Михайла Піня.

Делегати обрали бюро Зборівської районної організації. До бюро ввійшли: голова районної партійної організації, керівник секретаріату голови та заступників голови Тернопільської обласної ради Михайло Пінь, голова Зборівської районної ради Віктор Тарковський, Завідуючий юридичним сектором Зборівської районної ради Олександр Парацій, а також партійні активісти, Богдан Наконечний, Людмила Вербіцька, Ірина Польова та Любов Шеліхович.