Відбулась звітно-виборна конференція Шумської районної організації ВО «Батьківщина»

16 грудня відбулась звітно-виборна конференція Шумської районної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина». Участь в роботі конференції взяв заступник голови Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина», заступник голови Тернопільської обласної ради Теодозій Кухарський.

Конференція затвердила звіт про роботу голови, бюро районної партійної організації, депутатської фракції Блоку Юлії Тимошенко в Шумській районній раді.

На конференції обрано керівні органи організації. Так, головою Шумської районної партійної організації став Олександр Макаревич.

В бюро Шумської районної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» ввійшли: голова районної партійної організації, Олександр Макаревич, приватний підприємець Надія Корендович, вчителі Шумської ЗОШ №1 Юрій Козак та Віталій Ковальський, методист Шумського районного будинку культури Ольга Мороз, завідуюча клубом с. Цеценівка Неля Товканюк та голова правління Шумського агробуду Іван Шергей.