Звернення Прем\’єр-міністра Юлії Тимошенко щодо Програми діяльності Уряду

Шановні співвітчизники!

Кабінет Міністрів, сформований блоками політичних партій, що здобули перемогу на виборах до Верховної Ради України та сформували парламентську більшість, приступив до роботи. Відповідно до Конституції України та Закону України ”Про Кабінет Міністрів України” Уряд доопрацьовує Програму своєї діяльності „Український прорив: для людей, а не політиків”. Її політичною основою є Програма коаліції демократичних сил у Верховній Раді України VI скликання, яка відображає зобов’язання, взяті коаліцією перед народом і суспільством України.

Програма „Український прорив” спрямована на досягнення економічного зростання та кардинальне поліпшення якості життя людей, забезпечення в історично стислий строк переходу до інноваційної моделі розвитку економіки, розбудову України як справедливої та конкурентоспроможної держави. В епіцентрі Програми – всебічний, гармонійний розвиток людини – носія знань та інтелектуального капіталу, трудового та підприємницького потенціалу нації. Ми маємо твердий намір здійснити масштабні зрушення у справі конституційної та судово-правової реформи, викоріненні корупції, розв’язанні демографічних і соціальних проблем.

Програма діяльності Кабінету Міністрів повинна стати мандатом довіри українського народу на проведення масштабних перетворень в усіх сферах життя.

Кожен член коаліційного Уряду і я як його Голова особисто щиро запрошую усіх співвітчизників, яким не байдужа доля нашої держави, – всередині України та за її межами – прийняти участь у доопрацюванні Програми діяльності Кабінету Міністрів.

Ми будемо раді отримати ваші пропозиції на Урядовому порталі http://www.kmu.gov.ua/ до 27 грудня 2007 року.

З повагою,

Прем\’єр-міністр України Юлія Тимошенко