Обрано нове керівництво Тернопільської міської організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина»

В суботу, 22 грудня 2007 року відбулась звітно-виборна конференція Тернопільської міської організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина».

Участь в роботі конференції взяв голова Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина», народний депутат України Василь Деревляний.

Делегати обговорили роботу бюро міської організації, депутатської фракції «ВО «Батьківщина»—Блок Юлії Тимошенко» в Тернопільській міській раді, поставали нові завдання статутним органам організації.

Конференція обрала нове керівництво ТМО ВО «Батьківщина».

Головою Тернопільської міської організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» став Сергій Кирик.

В бюро міської партійної організації ввійшли: голова організації Сергій Кирик, лікар-анестезіолог Тернопільського міського комунального пологового будинку Андрій Артимович, секретар Тернопільської міської ради Тарас Білан, директор ТОВ «Кенан ЛТД» Олексій Сандій, заступник начальника відділу Держаного управління охорони навколишнього природного середовища в Тернопільській області Віктор Мричко, майстер професійно-технічного училища №4 Василь Любчик, директор ПП «Фаворит» Юрій Маленький, заступник голови Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» Віктор Верней та головний спеціаліст Тернопільської міської ради Юлія Чорна.