Юлія Тимошенко вдруге отримала нагороду як \”Особистість року\”

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко отримала нагороду “Особистість року” від журналу “Кореспондент”.

Як зазначив головний редактор журналу Віталій Сич, у 2007 році звання “Особистість року” Юлія Тимошенко вдруге отримала за те, що саме вона була основною фігурою, яка впливала торік на хід політичних подій в країні.

“Навколо Ваших поглядів можна полемізувати, але Вашою рішучістю і послідовністю можна лише захоплюватися”, – підкреслив він, додавши, що Юлія Тимошенко стала першою людиною, яка отримала звання “Особистість року” двічі. “Дотепер такої людини в Україні не було – Ви перша”, – зазначив Віталій Сич. У якості нагороди головний редактор вручив Юлії Тимошенко її портрет.

Юлія Тимошенко подякувала Віталію Сичу за “нестандартний підхід до нагороди”. “Критика, яка лунає на шпальтах вашого видання, викликає лишень реакцію до дій. Критику ми сприймаємо, робимо висновки і намагаємося бути кращими”, – сказала глава уряду, зазначивши, що день починає з того, що “прочитує пресу дорогою на роботу”.

Юлія Тимошенко також подякувала колективу журналу за створення професійного видання, яке зараз є одним з найкращих серед собі подібних, побажавши і “Кореспонденту”, і всім засобам масової інформації “безкінечної свободи”, а також об’єктивності та якомога більше позитивних новин у своїх публікаціях. “Люди повинні відчувати, що не все так погано”, – зазначила прем’єр-міністр України.