Тарашевський хоче захиститися від правди

Розгляд справи по наклепницьких матеріалах у ЗМІ області, які оскаржує в Тернопільському міськрайонному суді Василь Деревляний перенесено, у зв’язку з неявкою відповідача в особі адвоката та свідків Сергія Тарашевського.

Як відомо, розгляд справи було призначено суддею Іриною Підлісною на 23 січня цього року, зате сторона відповідача без будь-яких попереджень не з’явилися у залі судового розгляду. Справу перенесено на 11 лютого цього року і телеграмою буде повідомлено про цю дату слухання адвокату п.Тарашевського.

За версією адвоката позивача п. Гроди, можливий той варіант, що відповідач шукає нових надуманих доказів для свого захисту, хоча вони аж ніяк не допоможуть виправдати його дій.

—    В разі того, якщо 11 лютого сторона відповідача не буде присутньою при судовому розгляді, суддя заслухає лише одну сторону — позивача, і рішення по справі проголосить, опираючись лише на наведені факти і докази позивача, — роз’яснив адвокат Василя Деревляного. — В будь-якому випадку  ця справа виграшна, тобто програшна для пана Тарашевського, адже правда і всі докази  на нашій стороні.