«Батьківщина» перемагає в політиці та спорті

В рамках програми Блоку Юлії Тимошенко «Український прорив», під девізом «Спорт — це здоров’я!» Тернопільська обласна організація створила команду з міні-футболу.

Аматорська команда з міні-футболу партії  « Батьківщина» , з одноіменною назвою, гідно  розпочала першу відбіркову гру за Кубок міста. Футбольні баталії, що тривали на відкритих майданчиках біля Центрального стадіону зібрали п’ятнадцять команд, які змагалися за першість 20, 26, та 27 січня. Згідно жеребкування, яке проводилося у п’ятницю 18 січня, було створено чотири відбіркові групи. Команда «Батьківщина»  потрапила до однієї з найващих у турнірній таблиці груп, на футбольному полі  їй доводилось відстоювати першість з командами «Українська спілка ветеранів Афгану», та командою з міста Тернополя « Вікторія». 20 січня «Батьківщина» провела першу відбіркову гру та зіткнулась на полі з командою міста Бучача  «Колос». Наші футболісти показали себе, як справжні професіонали, та з легкістю переграли суперників, з рахунком 4:1. Перші два м’ячі потрапили у ворота суперників протягом першого тайму, а вже у другому закріпили свою перемогу ще двома влучно забитими голами. Завдяки цьому команда «Батьківщина» зайняла лідируючу позицію у своїй групі.

Загалом, погоджуючись на проведення гри, команда «Батьківщина»  мала намір, показати на власному досвіді, що здорового способу життя, повинна дотримуватися кожна молода людина. Адже позитивний настрій, командний дух, гаряча підтримка вболівальників, та радість від отриманої перемоги, наповнюють життя набагато глибшим змістом, ніж  випитий келих вина, та викурена цигарка. Налаштовуючись на здорову та успішну молоду націю,  партія «Батьківщина» має за мету започаткувати постійне залучення своїх аматорських команд для участі у спортивних змаганях, що відбуватимуться на Тернопільщині. А також, буде прагнути удосконалювати спортивні знання та навики у молоді, і долучати її до проведення різноманітних спортивних заходів.

Як зауважив капітан команди «Батьківщина» Віктор Пацула :

-Для мене, особисто, кожна нова гра це, насамперед,  можливість самоствердитись, як футболіст-аматор, поспілкуватись з уболівальниками, та отримати необхідний заряд енергії на весь тиждень.

За словами головного судді Олега Мамуса, це  перший Кубок міста, що відбувається на відкритих майданчиках біля центрального стадіону. У попередні роки змагання не проводилися, і  лише цього року, за підтримки  Управління сім”ї  молоді та спорту, Тернопільської  міської ради, спільно з Федерацією футболу м. Тернополя, започатковано Кубок міста  з міні-футболу серед аматорських команд.

За підсумками турніру серед аматорських футбольних команд, «Батьківщина» зайняла третє місце.