Вийшов черговий номер газети «Наша Батьківщина»

Вже сьогодні жителі Тернопілля можуть перечитати новий номер газети Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» «Наша Батьківщина».

У номері йдеться: про виплату в 2008 році громадянам України компенсації втрат від знецінення грошових заощаджень, коментує прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко. У рубриці «Нова традиція» лідер БЮТ вітає жителів області з зимовими святами, а вже на третій та четвертій сторінках розповідає про програми Уряду та плани на майбутнє. Не менш важливими та інформативними для читачів є матеріали про візит на Тернопілля Миколи Томенка, а також офіційна доповідна записка про результати перевірки фактів, викладених у листах народного депутата Георгія Омельченка та команди Тарашевського. Саме в цьому документі остаточно розставлені всі крапки над наклепами та брудними плітками та діяннями вище перелічених осіб.

Актуальною для області є рубрика «Актуально», яку ви знайдете на шостій та сьомій сторінках друкованого видання.

Про добрі та благодійні справи активістів партії «Батьківщина» йдеться в рубриках «Благодійність» та «Культура». А от про нагороди за важку, клопітку працю під час виборів та про самих нагороджених читайте на сторінках під назвою «Наша команда». На останній ж сторінці читач зрозуміє, що у БЮТі треба не лише добре працювати, але й уміти відпочивати. З Борщівською Маланкою та горошівчанами святкували бютівці області.

Газету можна отримати безкоштовно в офісах партії  «Батьківщина», які знаходяться у кожному райцентрі області та місті Тернополі.