Верховна Рада сьогодні може запрацювати

У Верховній Раді України планується провести вечірнє планерне засідання.

Про це повідомив під час брифінгу лідер фракції БЮТ Іван Кириленко.

\”Сьогодні сподіваємося о 16 годині відбудеться вечірнє засідання і, сподіваюся, результативне голосування, бо вибрали лише безконфліктні, соціальні законопроекти\”, – зазначив Кириленко.

За його словами, до порядку денного на сьогодні будуть включені «резонансні соціальні, а не політичні конфліктні питання».

Зокрема, наголосив І.Кириленко, лідерам фракцій вдалося досягти порозуміння щодо розгляду законопроекту про прожитковий мінімум, підтримку сільської медицини, законопроекту щодо держзакупівель, законопроекту щодо внесення змін до Господарського кодексу, а також щодо законопроекту про зменшення чисельності Збройних сил. «Це те, що домовлено між лідерами», – сказав Кириленко.

„Після засідання Ради фракції збираються зібратися і обговорити порядок денний на середу, до якого внести і резонансні політизовані питання, зокрема, про десять президентських законів, імперативний мандат і зняття недоторканності, продовження реформи управління держави та кадрові питання”, – додав лідер БЮТ.

Кириленко відзначив, що сторони проводили дискусію з \”чистого листа\” і питання НАТО, затримання Миколи Рудьковського тощо не обговорювалися.

За матеріалами УНІАН, «Української правди»