Сесія не відбулася

11 депутатів партії «Батьківщина» зареєструвалися і прибули на сесійне засідання 28 лютого цього року. Відповідно, через відсутність кворуму сесія так і не відбулася.

Напередодні, 27 лютого секретар міської ради, виконуючий обов’язки міського голови Тарас Білан отримав заяви від трьох політичних сил, які повідомили, що не з’являться на сесію.

—    Мене здивувала і розсмішила заява голови фракції «Наша Україна» Петра Мандзія, який на моє ім’я написав у зверненні: «В зв’язку з відсутністю міського голови та секретаря, фракція «Наша Україна» просить перенести сесійне засідання», — обурюється секретар ради Тарас Білан. — Я переконаний, що справжньою причиною їх неявки було незадоволення нашоукраїнців тим, що саме я мав вести цю сесію. А це б ускладнило окремим депутатам задовольнити особисті інтереси не сесійному засіданні.

Також, як стало відомо, не зовсім співпадає з дійсністю заява фракції ГП «Пора», які просять перенести сесію через не можливість їх присутності саме 28 числа, а от ще ввечері 27 лютого у повному складі були у приймальні голови облдержадміністрації Юрія Чижмаря.

Очікуючи підтримки та розуміння від влади під стінами міської ради зібралося декілька десятків людей, але окрім депутатів від Блоку Юлії Тимошенко, до пікетуючи більше нікому не було діла. Звідси і випливає, хто має владу – тому не потрібна рада!