Перший заступник Голови партії «ВО «Батьківщина» Олександр Турчинов звернувся до тернополян

Шановні однопартійці Тернопілля!

Звертаюся до Вас зі словами щирої подяки за проведену організаторську та масово-політичну роботу на виборах 2006 та позачергових виборах 2007 років. Я добре усвідомлюю, що в досягнутих результатах виборчих перегонів є вагома частка міських, районних та обласних виборчих штабів під керівництвом народного депутата України п\’ятого та шостого скликань, голови обласної організації партії «ВО «Батьківщина» Василя Деревляного. Його тверда позиція щодо відстоювання лінії партії на місцях, чесність та відкритість викликають повагу в однопартійців. Недаремно обласна партійна організація чисельно зростає і стала найпотужнішою серед політичних сил Тернопільщини. В той же час, це не подобається тим, хто хотів би авторитет партії використовувати для вирішення своїх корисливих цілей, особливо при розгляді земельних питань, придбанні державного чи комунального майна. Тому вони й спрямували вістря атаки шляхом дискредитації бютівського лідера області Василя Деревляного через публікації у засобах масової інформації вигаданих звинувачень та обливання його брудом. Мені прикро, що від цього терпить він сам, його сім\’я, друзі та близькі, чесні члени партії, які віддано служать справі, Батьківщині та тернопільській громаді.

Можу твердо наголосити, що робота Тернопільської обласної організації партії «ВО «Батьківщина», високо цінується Політичною Радою, керівництвом партії. І будь-яким провокаціям проти партії та її активістів повинні бути дані принципові оцінки як з боку однопартійців, так і громадськості Вашого краю.

Продовженням деструктивних дій є намагання організувати 6 квітня 2008 року фіктивні загальні збори членів обласної організації партії «Всеукраїнське об\’єднання «Батьківщина». Мета цих позастатутних зборів – спробувати розколоти партію або, як мінімум, її скомпрометувати та ввести в оману через регіональні ЗМІ наших однопартійців. На рекламу цих зборів витрачаються значні кошти.

Вірю, що здорові сили в обласній партійній організації мають абсолютну більшість, що партія очиститься від зрадників, людей з нестійкими партійними позиціями, тих, хто власні меркантильні інтереси ставить вище загальнопартійних. В цьому наша сила, бо ми боремося за правду і справедливість.

З повагою до Вас та найкращими побажаннями добра!

Перший заступник Голови партії «ВО «Батьківщина»                 О.В.Турчинов