З 18-річчям від дня заснування газети «Тернопіль вечірній» вітаємо вас, шановні журналісти!

Від ваших зусиль залежить публічність діяльності державної та місцевих органів влади, завдяки вам тисячі читачів дізнаються про оперативні новини в області.

Вітаємо усіх працівників газети, хто набирає і макетує статті, готує і видає газету. Ваші статті поповнюють літопис молодої держави, яка нині налічує чимало яскравих, незабутніх сторінок. Бажаємо всім вам доброго здоров’я, радості і благополуччя, успішних творчих пошуків та щирих симпатій ваших читачів.

Віримо, що з вашою допомогою медіа-простір Тернопілля буде славитись своїми здобутками, поширювати правдиве журналістське слово, утверджувати найвищі стандарти демократії та суспільної моралі. Адже свобода слова, вільна преса, достовірна інформація є невід\’ємними атрибутами відкритого демократичного суспільства.

Нехай ваша творча наснага, завзятість та наполегливість у досягненні результатів завжди будуть сприяти професійному росту та визнанню, а також процвітанню газети «Тернопіль вечірній»!

Голова Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина»

Василь Деревляний