На прийом до депутата

З різноманітними питаннями та проблемами зверталися жителі Тернопільської області на прийомі у народного депутата Василя Деревляного.

Минулого тижня протягом двох днів на прийом до депутата завітало декілька десятків громадян. Серед них були пенсіонери, малозабезпечені, багатодітні матері, інваліди та люди, котрі звернулися за допомогою у вирішенні матеріальних, земельних та інших соціальних та пільгових питань. За словами Василя Деревляного, в основному до нього зверталися люди, котрі вже оббили ноги до порогів чиновників та високопосадовців виконавчої гілки влади на місцях, а результату та розуміння так і не знайшли.

— На превеликий жаль основна більшість керівництва районів Тернопілля ще не наситилися своїм службовим становищем і продовжують працювати не для людей, а для власного збагачення, — вважає пан Деревляний. — Я впевнений, що зовсім скоро наша команда на чолі із Юлією Тимошенко викоренить ту несправедливість, яка формувалася протягом багатьох років у нашій державі.

Звернення громадян після опрацювання будуть направлені у відповідні установи в залежності від змісту та типу звернення. Жодна проблема, з якими прийшли жителі області, заявиви Василь Деревляний, не залишиться без уваги та вирішення.