6 квітня в Тернополі провокації таки будуть

Як стало відомо Тернопільській обласній організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», 6 квітня з боку незареєстрованої громадської організації «За справедливу Батьківщину» таки будуть робитись провокації.

Надійні джерела повідомили, що депутат Тернопільської міської ради С.Тарашевський витратив чимало коштів для того, щоб організувати підготовлених провокаторів.

До провокаційних дій буде залучено відставників силових спецпідрозділів та працівників охоронних фірм.

Окрім цього в обласну партійну організацію ВО «Батьківщина» находять звернення від працівників ТОВ «Ровекс» про те, що під загрозою звільнення з роботи від них вимагають бути присутніми на псевдо зборах громадської організації «За справедливу Батьківщину».

Таким чином, не знайшовши підтримки в членів Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Тарашевський і компанія планують зібрати людей, які, до речі, так як і організатори заходу, не мають відношення до партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина». А використовуючи свої фінансові можливості Тарашевський вигнанці із БЮТу ще довго будуть обливати брудом Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина».