Тарашевський з мамою поїхали по землю в Збараж

Залучившись підтримкою виключеного із рядів партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» голови Збаразької районної ради З.Ляха, в супроводі мами Сергій Тарашевський відвідав сесію Збаразької районної ради, яка відбулась 17 квітня. Візит на сесію був не випадковий, адже депутати розглядали проект рішення «Про погодження місця розташування земельних ділянок для будівництва туристично-розважального торгово-виробничого комплексу «Збираж» на території Старозбаразької сільської ради».

Розглянувши дане питання Збаразька районна рада вирішила земельні ділянки в урочищах «Вовчий ліс» площею 5,2 га та «Скала» площею 1,0 га ТзОВ «Родина Тарашевських».

Знову ж таки дане рішення прийняте всупереч чинного законодавства в частині надання земельних ділянок виключно на конкурентних засадах.

Земля передана «Родині Тарашевських» майже безоплатно. А якщо точніше, то бюджет з цього не отримає нічого. Тарашевський поніс витрати лише в сторону поки-що голови районної ради З.Ляха для того, щоб забезпечити подальше прожиття його великої родини.