Шантаж і погрози – основні методи роботи команди Тарашевського

За захистом від погроз члена команди Тарашевського , екс-депутат міськради Мокрія П.І. десять членів партії звернулися до Василя Деревляного.

Як йдеться у зверненні, у період з 11 грудня і по сьогоднішній час пан Моркій просив членів партії підписати заяву наклепницького характеру на народного депутата України Деревляного В.Т., а також, подати заяви на вихід з партії ВО «Батьківщина». Коли люди відмовилися це робити, прохання відразу ж перейшли в погрози та шантаж.

—    Ми звернулися до Василя Тимофійовича з проханням провести перевірку нами наведених фактів і захистити нас та притягнути Мокрія П.І. до відповідальності. — розповіла член партії ВО «Батьківщина» Вікторія Зварич. — Ми безперечно на стороні істинного керівництва партії і не підемо на повідку якоїсь видуманої організації, що б нам за те не обіцяли і як би не залякували.

Судячи з такого звернення і є беззаперечно зрозуміло, як саме формувалася так звана громадська організація «За справедливу Батьківщину». Не інакше як підкупом, шантажем та залякуваннями формуються ряди організація, котра зовсім не відповідає своїй міфічній назві, адже насправді її засновники боряться не за справедливість, а проти неї.