Депутати від БЮТ все-таки відстояли права громади

Незаконне будівництво на вулиці Руській, 51, згідно рішення сесії буде зупинено вже сьогодні.

Таке рішення, після майже годинного спору депутатів від партії БЮТ з міським головою було прийнято більшістю депутатського корпусу на 17 сесії Тернопільської міської ради, 22 травня. Не зважаючи на позицію мера Тернополя Романа Заставного, який запевняв людей, що з забудовником він домовився про те, щоб підприємець провів благоустрій у їх під’їздах та дворі будинку ( мабуть,  такими діями будівельник мав би загладити свої масштабні незаконні махінації). Зате чомусь, не хотів наш мер слухати того, що самою болючішою проблемою для людей зараз є те, що зухвалий підприємець незаконно вирішив розширити межі дозволеного йому будівництва і вирив котлован на прибудинковій території, тим самим перегородивши єдиний вхід до двох під’їздів по вулиці Руська, 51. В результаті тривалих суперечок, мабуть вперше за багато часу депутатський корпус прислухався до закликів бютівців та прийняв рішення на користь громади міста. На проханя жителів будинку депутати Блоку Юлії Тимошенко зобов\’язалися і надалі відслідковувати ситуації по будівництві на Руській, 51.