БЮТ І СЕРЦЕМ, І ДІЛОМ

З нагоди Дня захисту дітей з метою покращення умов на дитячих майданчиках за фінансової підтримки депутата міської ради від БЮТу Євстахія Гевка було відреставровано та оновлено дитячі карусельки та пісочниці по вул. Шухевича.

Кольорами веселки замайоріли свіжопофарбовані лавочки, що направду відображають настрій дитинства, драбинки та турніки купаються у сонячних променях та радісних поглядах хлопчиків та дівчаток. Євстахій Гевко не пошкодував часу та грошей для округу, за яким закріплений депутат. Мешканці будинків, біля яких відремонтовано дитячі майданчики, задоволені можливістю своїх діток відпочити з користю для здоров’я та душі на прибудинковій території під пильним оком батьків.

Оновлені каруселі дарують малечі неповторні миті, дітки залюбки розгойдують їх, уявляючи себе казковими героями. Усе це стало можливим лише за сприяння міського депутата від БЮТу пана Гевка та членів громадської організації «Батьківщина молода», які фізично приклалися до здійснення дитячих мрій – пофарбували майданчики. Подвір’я ожили: діти на карусельках, немов  метелики на пелюстках квітів. Хотілося б і від інших депутатів не дивлячись на партійну приналежність, подібних вчинків на благо громади…Можливо, інші візьмуть приклад з бютівця і поділяться теплом своїх сердець?..

Ірина Зенчак-Гулька