За наклепи та неправдиву інформацію проти народного депутата України від БЮТ Василя Деревляного, яку розповсюджував у ЗМІ Тернопілля Григорій Омельченко, суд зобов’язав Омельченка публічно вибачитися

Рішення по даній справі оголосили вчора, 17 червня у Печерському суді міста Києва

Як виявилося, окрім неправдивих публікації у газетах Тернопілля, народний депутат Григорій Омельченко доносив неправдиву інформацію вищому керівництву БЮТ про роботу і діяльність голови Тернопільської обласної організації «Батьківщина» Василя Деревляного. Згідно рішення суду, тепер Омельченко має особисто розмістити спростування у тих друкованих засобах масової інформації, де публікувалася наклепницька інформація від його ж імені, а також публічно вибачитися і написати пояснення керівництву БЮТ, до якого доносив неправдиву інформацію про Василя Деревляного.

Варто нагадати, що це вже друге судове рішення, яке захистило честь та гідність народного депутата Василя Деревляного від наклепів. Окрім Омельченка суд, за брехливі плітки, покарав і Сергія Тарашевського, який таж має вибачитися за свої наклепи на голову ТОО ВО «Батьківщина» Василя Деревляного.