Прем\’єр-міністр України Юлія Тимошенко привітала випускників

Дорогі мої випускники!

Від щирого серця вітаю вас із закінченням школи і початком дорослого життя. Щиро бажаю кожному з вас бути упевненим в своїх силах та ніколи не зраджувати своїх мрій. В вас вірять батьки, вчителі, друзі – тому ви просто зобов’язані бути щасливими! Я вірю в кожного з вас!

Впевнена, що доля буде прихильною до вас, що ви зможете здійснити свої мрії, здобудете гарну освіту та на довгі роки збережете юнацьку віру в диво. Ви – нове покоління, яке народилося на початку дев’яностих, на зламі епох, ви все своє життя дихали повітрям свободи, тому вірю в те, що цей дух свободи допоможе вам брати, здавалося б, нездоланні висоти.

Знаю, що разом з вами – молодими, розумними, красивими, сильними – ми зможемо побудувати могутню та багату Батьківщину.

А ще я хочу побажати, щоб ви кожного дня пам’ятали тих, хто допомагав вам в житті, хто вас вчив робити перші кроки, читати, думати. Знайте, ваші батьки та ваші вчителі робили все, щоб ви були щасливими.

Нехай Господь береже вас!

В добру путь, дорогі мої!

Прем’єр-міністр України
Юлія Тимошенко