Тернопільський БЮТ організував свято для інвалідів Тернопілля

Близько ста чоловік прийняли участь в спортивних змаганнях до Всеукраїнського Олімпійського дня бігу серед інвалідів Тернопільщини. Дану акцію організувала Тернопільська організація «Батьківщина молода».

—    Всеукраїнський Олімпійський день бігу – це щорічний спортивно-розважальний захід, який спрямований на поширення ідей олімпізму серед громадян, пропаганду здорового способу життя, залучення широких верств населення до регулярних занять фізичною культурою та спортом, — розповів організатор акції депутат Тернопільської міської ради від Блоку Юлії Тимошенко Ігор Яворський. — Варто зазначити, що до участі в даних змаганнях допускалися інваліди без обмеження віку та незалежно від статі, при наявності довідки ВТЕК, або пенсійного посвідчення.

Змагання проходили на алеях парку ім.. Т. Шевченка в місті Тернополі у суботу, 21 червня. Переможці у своїх вікових категоріях отримали подарунки та грамоти від спонсорів заходу. Та всі без винятку учасники були задоволені тим, що завдяки таким заходам вони самі собі та усім довкола доводять, що інвалідність не заважає їм жити так як усі інші, бігати, займатися спортом і здобувати перемоги.