Офіційне повідомлення

На виконання пункту 6 статті 5 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» 30 червня 2008 року рішенням Ради Блоку Юлії Тимошенко відкликано депутатів Тернопільської обласної ради Вороніна Володимира Миколайовича та Збриського Василя Мирославовича, обраних до обласної ради від Блоку Юлії Тимошенко, депутата Підволочиської районної ради Воробця Євгена Володимировича, обраного до районної ради від Блоку Юлії Тимошенко та достроково припинено їх повноваження.
Рішення Ради Блоку затвердженні рішенням міжпартійного з’їзду виборчого блоку політичних партій Блок Юлії Тимошенко від 30 червня 2008 року.
Відповідно до Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» депутати Тернопільської обласної ради Воронін Володимир Миколайович та Збриський Василь Мирославович, депутат Підволочиської районної ради Воробець Євген Володимирович вважаються відкликаними, а їх депутатські повноваження достроково припиненими з моменту прийняття рішення керівного органу виборчого блоку.