Тернопільський БЮТ презентував подарунки морякам в день святкування 16-річниці ВМС України

6 липня 2008 року відбулося святкування 16 річниці Військово – Морських Сил України. У м. Сивастопіль з Тернополя привітати моряків прибула делегація з Тернополя під керівництвом секретаря Тернопільської міської ради Т.Б.Білана (БЮТ).

Святкова програма була досить насиченою. Для почесних  гостей та представників шефських делегацій, відбувся день відкритих дверей на кораблях та у  військових  частинах, огляд кораблів, озброєння і військової техніки Військово – Морських Сил.  Виступ творчих колективів з регіонів України, нагородження переможців конкурсу дитячого малюнка, пересвяченого Дню Військово – Морських Сил  Збройних Сил України. Святковий гала – концерт зірок  української естради.  Урочисті заходи закінчились святковим салютом,  феєрверками  з нагоди Дня  Військово –Морських Сил Збройних Сил України.

Згідно доручення  депутата Верховної Ради  України Деревляного  Василя Тимофійовича , за підтримки ТОО ВО Батьківщина, ТМО ВО Батьківщина  для корвету «Тернопіль» було придбано та передано в  день Військово – Морських Сил України  засоби зв’язку на загальну суму 10 143 грн. Радіостанції  виготовлені  на Тернопільському  заводі «Оріон». По своїх технічних характеристиках  є одними з найкращих в світі. Засоби зв’язку були передані  членом бюро  ТМО ВО Батьківщина  Т.Б. Біланом в присутності офіцерського складу корвету «Тернопіль».

Як повідомив  голова ТМО ВО Батьківщина  Кирик С. К. надання допомоги Збройним Силам України  – це є не просто  завдання , а обов’язок кожного. Значна частина політичних сил, нажаль, займається швидше «пі аром», а не реальною роботою по розбудові України .

о         ,            ,,

В відкритому морі на широті : 44   37     04   N

о         ,            ,,

довготі : 33   31       5    Е

було проведено ритуал оморячування. секретаря Тернопільської міської ради  Т.Б.Білана (БЮТ). В великий корабельний  плафон було набрано морську воду, яку п. Тарас випив. Після чого на борту корабля йому було вручено посвідчення…

У моряка немає доброго чи поганого шляху. Є лише один шлях – славний!