Бютівці Лановеччини зініціювали видавництво книги «Історія Лановеччини»

Щотижня, від дня прийняття сесійного рішення по підготовці збірника «Історія Лановеччини», робоча група на чолі з головою районної ради Віктором Ткачуком (БЮТ) розглядають та обговорюють матеріали по історії сіл Лановецького району.

Даний проект був запропонований на сесії районної ради керівником фракції «Батьківщина» Віктором Петровським ще у червні. Такий задум підтримали майже усі присутні в сесійному залі.

—    Попри всі буддені проблеми, які випадає нам вирішувати щоденно, ми дійшли спільної згоди, видати збірку «Історія Лановеччини» –  історія нашого краю, — розповіла заступник голови районної ради, голова районної організації  ВО «Батьківщина» Руслана Кушнір. —  Цю книгу, я сподіваюся, після нас побачить і перечитає ще не одне покоління і ознайомиться з історією, яка для нас зараз ще є сьогоденням.

За словами представників БЮТ Лановецького району, які працюють в робочій групі по видавництву книги, «Історія Лановеччини» буде остаточно готова наприкінці цього року.