Заява

Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина»

28 липня 2008 року за участю депутата Тернопільської обласної ради, обраного від Блоку Юлії Тимошенко, стався інцидент, що зараз штучно набирає розголосу серед громадськості.

Тернопільська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» заявляє, що стурбована діями Ігоря Савіцького не менше, ніж представники інших політичних партій, жителі Тернопільської області. Проте, ми вважаємо, що здатні самі розібратись у своїй організації, а тому не потребуємо втручання із сторони громадських організацій та політичних партій.

Варто було б зауважити, що політичні партії, які у пресі звертаються до нас з проханням очистити свої ряди, мали б спершу заглянути у свої організації та очиститись самі.

В свою чергу громадські організації, які проявили активність і миттєво відреагували на інцидент, повинні були б таку ж активність проявляти і при контролі за використанням бюджетних коштів, наприклад, на ремонт доріг, будівництво об’єктів соціальної сфери, контролювати процес вступу у вищі навчальні заклади, запобігати дерибану землі в області. Проте окремі громадські організації перетворюються на партійний інструмент для використання в брудних політичних іграх.

Ми розуміємо, що такі політичні партії як «Народний Союз «Наша Україна» та Українська народна партія назавжди втратили до себе елементарну довіру в жителів області, а відновлений «Єдиний Центр» ніколи не стане силою, за якої будуть стояти свідомі патріоти. Саме тому єдиною їхньою ціллю є обливання брудом представників Блоку Юлії Тимошенко.

Тернопільська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» заявляє, що Ігор Савіцький понесе партійну та фракційну відповідальність за свій вчинок.

30 липня 2008 року