Денну зарплату віддамо постраждалим внаслідок стихії

На подолання наслідків стихійного лиха у Тернопільській області представники Блоку Юлії Тимошенко, які очолюють обласні державні управління зініціювали збір коштів.

Провівши нараду з працівниками було вирішено – денну заробітну плату всіх небайдужих до цієї трагедії перерахувати постраждалим жителям Монастириського, Заліщицького та Борщівського районів. Ініціаторами заходу були: начальник Головного Управління земельними ресурсами Тернопільської області, депутат Тернопільської обласної ради БЮТ Іван Крисак, начальник Тернопільського обласного контрольно-ревізійного управління, голова депутатської фракції у Тернопільській облраді від БЮТ Ігор Романків, начальник Тернопільського обласного управління охороною навколишнього середовища, депутат Тернопільської обласної ради БЮТ Олег Миколенко, начальник державної екологічної інспекції у Тернопільській області, депутат Тернопільської міської ради БЮТ Віктор Мричко та заступник начальника обласної державної податкової адміністрації у Тернопільській області, депутат Тернопільської обласної ради БЮТ Євген Голик. Суму коштів, які вдасться зібрати, ми повідомимо найближчим часом.