Реальну допомогу, а не пусті слова підтримки надає партія ВО «Батьківщина» на Тернопіллі потерпілим краянам

Чергову партію допомоги постраждалим від повені жителям Монастириського району завезли в суботу, 2 серпня представники партії ВО «Батьківщина» Тернопільської області.

Різновид круп, консерви, макаронних виробів, овочі, різноманітне вагове печиво, близько 500 кг. цукру, страви швидкого приготування, олія, чай і інші продукти харчування отримали потерпілі жителі села Коропець  Монастириського району від міської організації «Батьківщина» міста Тернополя.

—                    Так, у суботу Зборівська районна організація «Батьківщина» направила в село Устя–Зелене Монастириського району  вантажний автомобіль місткістю 2 тонни з мукою, цукром, крупами в асортименті, домашньою консервацією, олією, макаронними виробами та питною водою. Шумська та Кременецька районні організації надіслали також продукти харчування – муку, цукор, крупи, сіль, макаронні вироби, сало, голандський сир, хлібобулочні вироби та одяг, — продовжив Віктор Верней. — Того ж дня до Коропця представники БЮТ Гусятинського, Підгаєцького, Бережанського та Козівського районів відвезли близько 6 тонн, а це 3 700 пляшок питної газованої води та 500 кг. цукру, 3 тонни вантажу з мукою, маслом, крупами в асортименті, макаронними виробами, цукром, сіллю, олією, оцетом, чаєм, кавою, харчовою содою, консервами в асортименті.

Всю цю допомогу було роздано людям, які до сьогоднішнього дня потерпають від наслідків страшної повені.

Окрім того, допомогу у вигляді будівельних матеріалів на ремонт, реставрацію та відбудову осель, вугілля та дрова для опалення в зимову пору, одяг та продукти харчування продовжують збирати.