Чортківчани допомагають потерпілим від повені регіонам

Чорківська організація Блоку Юлії Тимошенко через сільські та селищні осередки продовжує збір допомоги потерпілим від повені.

В середу, 30 липня під керівництвом депутата Тернопільської обласної ради від Блоку Юлії Тимошенко Віктора Шепети була доставлена допомога у вигляді продуктів харчування жителям села Коропець Монастирського району. 350 кг. муки, 250 кг. цукру, крупи в асортименті, м’ясні консерви, домашня консервація та 3 ящики сонячної олії для потерпілих зібрали жителі села Колиндяни Чортківського р-ну, які першими відгукнулися на лихо.

Так, в суботу 2 серпня було відправлено чергову допомогу до села Побережжя Тисменицького району Івано–Франківської області. Людям привезли 10 мішків зерна, 15 мішків муки, 7 мішків цукру, 3 мішки картоплі, 30 л. олії, крупи та консервацію – від мешканців сіл Милівці, Шманьківчики, Пробіжна Чортківського району.

На поточний тиждень буде відправлено таку ж допомогу в Івано – Франківську область від жителів сіл Тарнавка, Давидківці, Заболотівка, Улашківці, Білобожниця Чортківського р-ну та міста Чорткова.

— Висловлюємо щиру подяку всім небайдужим членам нашої партії та тим громадянам, які не залишилися байдужими в даній важкій ситуації і прийшли на допомогу потерпілим від страшної повені, — заявив Віктор Шепета.