Не залишимось байдужими

Внаслідок стихії, що чорною бідою пройшлася теренами Західної України завдано значних збитків економіці держави. За повідомленням Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко вже сьогодні втрати можна оцінити у 3-4 млрд. гривень.

Проте, найболючішим ударом стала непоправна шкода, завдана десяткам і сотням тисяч людей, що залишились без житла, майна і навіть без засобів для існування.

Юлія Володимирівна закликала не залишатися осторонь чужої біди і внести свою особисту посильну допомогу постраждалим.

Одним із перших відреагував на звернення народний депутат України, голова Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» Василь Тимофійович Деревляний. На відміну від лідерів окремих політичних сил, які обмежились голослівними заявами та зверненнями до ОДА, міністерств і політичних партій, ним було терміново організовано у всіх районах штаби по збору матеріальної допомоги і коштів для постраждалих від стихії районів Тернопільщини.

Не залишилися байдужими до людського горя та відгукнулися на заклик активісти Тернопільської міської організації  ВО «Батьківщина. Вже у четвер – п’ятницю у штабі обласного центру розпочався посилений збір коштів та матеріальної допомоги  для допомоги постраждалим від повені районам Тернопільської області. Десятки і сотні людей, серед яких депутати Тернопільської міської ради від БЮТу, члени міської організації ВО «Батьківщина», робітники, службовці, підприємці, приносили матеріальну допомогу, надавали кошти.  У суботу 2 серпня перший мікроавтобус із продуктами  було відправлено у селище Коропець Монастириського району, куди також виїхали депутат Тернопільської міської ради Юрій Вересюк та активісти міської організації «Батьківщини». Вони організували роздачу селянам, що найбільш постраждали від повені, зібраних та закуплених більше 2 тонн продуктів харчування.

І надалі Тернопільським міським штабом Блоку Юлії Тимошенко триває збір матеріальної допомоги та коштів для мешканців нашого краю, потерпілим від стихії.   Також найближчим часом планується направити із Тернополя у постраждалі райони три вантажні авто із будівельними матеріалами для відновлення зруйнованих людських помешкань.

Просимо усіх небайдужих людей, членів партії, не залишатися осторонь чужого горя і внести свій вклад у допомогу нашим краянам.

Не можу не висловити  щиру подяку депутатам Тернопільської міської ради від БЮТу, членам партії, підприємцям, що вносили кошти та надавали продукти потерпілим від стихійного лиха.

Рожуку Є.О.,   Ландяку П.Д., Гамівці В.М. ,  Кришталовському В.К., Задворняку П.П., Чемному Р.В.,  Ігнатюк І.О., Ігнатюку С.І., Вовчук Н.В., Шахін О.А., Сандій В.Р., Малецькому Ю.Б., Чорні Ю.О., Любчику В.О., Рутецькому Р.В.,Чемні О.М., Варениці З.П.,  Гризі З М., Гризі А.О., Макар М.А., Давидову Ю.В., Підгурській О.В., Мельнічук О.Є., Непийводі М.В., Юрківу Я.А., Дереворізу М.Є., Сивожелезовій В.О., Праворській Н.М., Підвальній О.Я., Довбенко Т.О., Шевцову В.Д.,  Горчеєву А.М., Михащишину Т.В., Буртняк І.С., Сивулі В.П., Зварич В.М., Кузик С.Я., Дзюбановському В.І., Гураль С.В., Четвертаку Ю.В., Вишковій І.П., Олексієнку В.М., Бак Г.О., Романській Ю.М., Малій О.І., Гаку А.Р., Гуйтин Н.З., Якубів О.А., Прокіпчуку В.І., Сахарук С.М., Бойко І.О., Лезі Т.П., Бляхар В.В., Якубовському Б.Б., Дзюбановській О.І., Дзюбановському П.І., Лучці А.В., Стельмаху І.В., Головатій О.Я., Яремишин О.І., Здоровцову Ю.В., Панасюку В.В., Крілю Ю.С., Челяді М.І., Челяді Г.В., Челяді Н.М., Богуну В.І., Іванюк О.С., Ковшу В.В., Бруц Г.Я., Коту П.М., Головатому С.Г., Дзвікій Н.І., Зудову С.О., Кордяк Н.В., Гарко М.М., Зайцю А.А., Заєць С.В., Шкварко О.М., Барні О.С., Богдановій О.В., Савків Т.В., Котляру І.Я., Котляр Г.Я., Шуркалу П.В., Петрову В.Є., Репешку В.А.

Також повідомляємо,що відкрито  благодійний рахунок, на який можна переказати кошти для допомоги потерпілим від повені.

Номер благодійного рахунку для переказу коштів постраждалим:

ТОО ВО «Батьківщина»

р/р 260089568 МФО 338501 в ТОД «Рафффайзен Банк Аваль»

Код 25781561

Призначення платежу: «благодійна допомога для потерпілих від повені на Тернопільщині»

Голова

ТМО ВО «Батьківщина»                                                  С.К.Кирик