Тернопільська «Батьківщина молода» власними силами знешкоджувала наслідки стихії

Тернопільська молодіжна організація «Батьківщина молода» протягом цілого дня допомагали працівникам МНС копати канаву для стоку води у селищі Коропець Монастириського району

—    Побачивши те лихо, яке принесла вода людям, не можна залишитися байдужим до такої ситуацію, — розповів заступник голови організації «Батьківщина молода» Андрій Цибульський. —Важко уявити, що творилися у селищі в перші дні повені, якщо на сьогоднішній день ще так багато води стоїть на подвір’ях, городах та вулицях села.

За словами Андрія Цибульського, роботи на місцях затоплення ще не мало, зате ставши великою юрбою і за один день було викопано чималий рівчак для стоку води.

—    Біда в тім, що члени нашої організації в основному студенти, які, як відомо, літом працюють на тимчасових роботах, а з осені продовжують навчання. Саме тому не щодня ми можемо виїжджати на допомогу у потерпілі райони. — каже Андрій. — Зате, ми ще обов’язково знайдемо час для допомоги людям, яких спіткала така біда.