Молоді БЮТівці Тернопільщини не залишаються осторонь, а допомагають краянам по ліквідації наслідків повені

11 сернпя представники Тернопільської обласної молодіжної громадської організації “Батьківщина молода” взяли участь у відновлювальних роботах у постраждалих районах Тернопільської області.

За словами голови Тернопільської міської молодіжної громадської організації “Батьківщина молода” Юрія Намісняка: “Потрібно створювати  волонтерські групи молодих людей, які будуть допомагати постраждалим сім’ям у відновленні їх помешкань, і ми, як провідна молодіжна організація на теренах нашої області, подаємо  приклад іншим організаціям та просто молодим людям, для того, щоб вони також приїжджали сюди і надавали допомогу людям, які її потребують”.

Намісняк Юрій, Процик Ігор, Андрій Цибульський, Руслан Завацький та Надорожний Володимир, ці молоді хлопці протягом цілого дня надавали допомогу по ліквідації наслідків повені у селі  Коропець Монастирського району, яке є одним із найбільш постраждалих селищ Тернопільської області. Молоді БЮТівці власними руками допомагали  у відновленні будинку одній із коропецьких сімей, які в цьому селищі постраждали від повені чи не найбільше.

Як зазначив заступник голови Тернопільської обласної молодіжної громадської організації “Батьківщина молода” Ігор Процик: “Прибувши сюди, ми побачили, що масштаби повені і її наслідки є надзвичайно великими. І дуже важливим, на мою думку, крім того, що безпосередньо допомогти у відновленні жител мешканцям селища, потрібно  морально підтримати людей, дати їм зрозуміти, що вони не залишаться на одинці з цією бідою, що кожен мешканець нашої держави спільно із владою їх підтримує“.