Щиро вітаю вас із визначними святами — Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

До всіх громадян України

Ці дні, є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу, відзначаються як найголовніші свята нашої країни. Безумовно,  роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас – випробовуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність, нарешті – на здоровий глузд. І не може бути сумніву в тому, що чим більш свідомо ми працюватимемо сьогодні на благо Батьківщини і проникнемося почуттям патріотизму до свого міста та своєї України, тим швидше ми матимемо ту державу на яку заслуговуємо, ту державу, що вистраждана поколіннями українців, за яку віддано стільки життів і крові, крові наших предків.

Святкуючи разом з вами, від душі бажаю міцного здоров’я, гарного настрою, радості, щастя, віри у щасливе майбутнє України!

Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

Голова Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина»,

Народний депутат України