Вітаю усіх нас з Днем народження нашого міста!

Пройшовши тернистий шлях історії, сьогодні ми маємо місто, яке, роками набутими, цінностями милує очі жителів та приїжджих гостей.

За географічно-привабливі та миловидні землі нашого міста та краю з давніх-давен боролися турки і татари. Потерпіло Тернопілля і в часи польського поневолення і в радянський період та, навіть, сьогодні, в мирний час, землі Тернополя продовжують захоплювати недруги закону.

Звертаюсь до Вас, шановні тернополяни, адже доля нашого міста в наших руках. Сьогодні ми творимо майбутнє, і ми маємо повне право відстоювати те, за що боролися наші прадіди. І нам усім, незалежно від рангу та фінансового стану належать багаті зеленню красиві парки, історичні, архітектурні пам’ятки. Рівні права маємо і на розбудову, охорону та збереження того, що дісталося нам від минулого покоління. Давайте не забувати, що зелене та чисте місто залежить від нашої культури у поведінці від небайдужості наших дітей. Ми гордимося і наслідуємо наших земляків, які ввійшли в історію як видатні митці, поети, революціонери,спортсмени, співаки та музиканти. Сьогодні, в дусі християнської та патріотичної моралі ми виховуємо нове покоління талановитих та свідомих тернополян.

Ще раз зі святом вас, дорогі краяни. Бажаю всім Вам здоров\’я і процвітання, щастя і добробуту, подальших здобутків задля блага Тернополя та всієї України.

Голова ТОО ВО «Батьківщина»,

Народний депутат України