На підтримку Уряду жителі Тернопільської області пропонують провести всенародний референдум

166 мешканців села Чорний Ліс Зборівського району Тернопільської області, які свідомо розуміють сьогоднішню політичну та економічну ситуацію в країні, підтримують та схвалюють роботу Уряду, запропонували провести всенародний референдум.

Зі слів звернення зрозуміло, що людям вже набридли ті політичні баталії, які супроводжуються підкупом та шантажем, плітками та лукавством, інтригами, які плетуть у стінах Верховної Ради України опозиціонери та інші запроданці: «Партія Регіонів і слухати не хоче про досягнення Уряду Ю.В. Тимошенко, в них одна ціль: дорватися до влади і продовжити дограбовувати те, що вони не встигли під час своєї попередньої каденції».

Своє обурення на сторінках звернення вони висловлюють в адрес скандально відомого дармоїда Рудьковського, славнозвісних бізнесменів, любителів прихрипати державних коштів Рената Ахметова та Петра Ющенка, Леоніда Кравчука, Леоніда Кучму.

Дивуються і обурюються люди діями президента та секретаріату президента: « Де той президент, за якого ми стояли на майдані, де ті слова і обіцянки, в які ми вірили. Єдине чим зараз займається президент та його секретаріат – робить все, щоб Уряду працювалося гірше та складніше…».

У зв’язку з такими переживаннями, люди принесли звернення за підписами 166 людини, щоб передати його прем’єр-міністру України та першому заступнику прем’єр- міністра.

Люди запропонували провести всенародний референдум з наступними запитаннями:

«Чи згідні ви на слідуючих виборах застосувати прохідний бал для партій – 7%? Чи згідні ви на зняття недоторканості з депутатів Верховної Ради, а також необґрунтованих пільг на витрати? Чи згідні ви на відкликання тих депутатів, які не виправдали довіри, Радою кожної партії, ввівши імперативний мандат? Контроль за діяльністю Верховної Ради здійснює народ через референдум. Державні службовці повинні розмовляти українською мовою. Не платити заробітної плати тим депутатам, які без причини не ходять на роботу. Нещадно карати тих державних службовців, які беруть хабарі. Відділити бізнес від влади: депутати, міністри, службовці адміністрації президента і судова гілка влади не мають права займатися підприємницькою діяльністю, геть корупцію…». Ці всі питання співпадають з позицією та діями політичної сили Блоку Юлії Тимошенко.

Звернення передано адресатам.