З словами вдячності та сльозами на очах прийняли допомогу від БЮТ

В рамках благодійної акції по допомозі потерпілим внаслідок стихії, організаторами якої були представники від Блоку Юлії Тимошенко керівники Тернопільських обласних управлінь вже зібрані кошти.

Зокрема цього тижня представник КРУ області передала особисто в руки кошти в сумі 2 300 гривень, зібрані працівниками управління, жительці села Устя Зелене Монастириського району Л.П. Мартинюк.

Мартинюк Любов Петрівна від свого народження проживає у селі Устя Зелене Монастириського району. Стихія, яка пройшла селом 23-24 липня практично зруйнувала оселю Мартинюків. Сім’я з двома неповнолітніми дітьми залишилися практично на вулиці.

Любов Петрівну поважають та люблять односельчани за доброту та чуйність жінки. Саме сусіди допомогли в перші дні після стихії, приютили поки вода трохи не спала. Зараз у напів-зруйнованій хаті сім’я готується до зимових морозів. Допомога цим людям потрібна як нікому, адже щоб пережити зиму Мартинюкам просто необхідно переселитися в нове помешкання. Наразі Мартинюки вже отримали 9 тисяч цегли на спорудження нового житла, питну воду та продукти харчування від Тернопільської обласної організації «Батьківщина». Зате, за словами пані Люби, будуватися почнуть навесні, а зараз ще чекають на грошову допомогу від держави, щоб орендувати помешкання доки не збудують власної оселі.