Брехливі звинувачення Юрія Чижмаря спростовано

У рубриці „Новини Тернопільської обласної держадміністрації” 2 вересня 2008 року було розміщено неправдиву і наклепницьку інформацію голови ОДА Чижмаря Ю.В. В інформації йшлося  про те, що у ході погодження розробленої технічної документації з визначенням зон можливого затоплення дністровськими паводками населених пунктів Тернопільської області, які постраждали від стихії 23-27 липня 2008 року єдиним управлінням, яке не завізувало даного документу було Державне управління охорони навколишнього природного середовища в області. Коментар голови ОДА:
„Через те, що Олег Миколенко, ігноруючи рішення суду, не повертає начальникові держуправління охорони навколишнього природного середовища Оресту Сінгалевичу печатку цієї установи, ми не можемо завершити виготовлення важливої технічної документації, життєво необхідної для мешканців тих територій, які потерпіли від повені».

Голова облдержадміністрації сподівається, у своєму брехливому звинуваченні, що найближчим часом це питання буде вирішено і Тернопільщина матиме повноцінний документ, який дозволить запобігти подальшим можливим затопленням населених пунктів розташованих в регіоні річки Дністер. Зате, своєю заявою швидше пан Чижмарь говорить про свою неповноцінність у володінні даною інформацією, бо насправді станом на 01 вересня 2008 р. на згаданому у повідомленні облдержадміністрації документі вже стояв погоджувальний підпис, завірений печаткою начальника Державного управління охорони навколишнього природного середовища Миколенка О. М., якого він поставив 28 серпня 2008 р. в момент подання документу на погодження заступником начальника Тернопільського обласного управління по меліорації і водному господарству Вівчаруком Я. Д.

Офіційне спростування на безпідставні звинувачення голови ОДА Чижмаря Ю. В.

опубліковано на офіційному сайті Державного управління охорони навколишнього

природного середовища в Тернопільській області http://www.ecotern.gov.ua/