Уряд Тимошенко виділив більше 10 млн грн.. для вирішення проблем «Текстерно»

Про це на прес-конференції 12 вересня розповів народний депутат України Василь Деревляний.

—    Згідно розпорядження Кабінету Міністрів України від 10 вересня цього року « Про виділення коштів на відбудову та проведення ремонтних робіт у гуртожитках ВАТ «Текстерно»» в область надійшло 10 млн. 219 тис. грн.. — каже народний депутат.

Це не вся сума, яка була за планова для виділення для тернополян, заявив пан Деревляний. Насправді 10 мільйонів – це кошти для 18-ти гуртожитків, в яких проживає понад 10 тисяч тернополян, котрі вже декілька років поспіль не отримували теплої води та нормального опалення в зимовий період. Ще близько 8 мільйонів гривень були заплановані на ремонт котельні, яка обслуговує гуртожитки «Текстерно».

—    Причиною, чому не надійшла вся сума дуже проста. Через незрозумілі і незаконні маніханації між нашими мером міста, головою адміністрації області та керівництвом «Текстерно», які не надали документів по котельні умисно, кошти і не були виділені, — наголосив Василь Деревляний.

Зате, як запевнив пан Деревляний, цю помилку чиновників вже виправлено і депутати від БЮТ, за підтримкою жителів гуртожитків «Текстерно», самі підготують всю необхідну документацію для отримання 8 млн. на ремонт котельні.