Тернопільська ОДА затримує процес надходження коштів з Кабміну для ВАТ «Текстерно»

Тернопільська обласна державна адміністрація у визначені строки не затвердила розподіл коштів, через що виникла загроза невчасного отримання коштів для реконструкції гуртожитків ТО ВАТ «Текстерно».

Розпорядженням Кабінету Міністрів України № 1192-р від 10 вересня 2008 року «Про виділення коштів для проведення першочергових аварійно-відбудовних робіт у м. Тернополі» виділено Тернопільській облдержадміністрації 10219 тис. гривень для проведення першочергових аварійно-відбудовних робіт у м. Тернополі.

Пунктом 26 Порядку використання коштів резервного фонду бюджету, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів № 415 від 2002 року та вищевказаним розпорядженням Кабіну визначено, що Тернопільська обласна державна адміністрація, як головний розпорядник коштів, повинна в тижневий строк з дня прийняття Розпорядження затвердити з погодженням з Мінекономіки, Мінфіном та Мінрегіонбудом розподіл коштів, виділених для проведення першочергових аварійно-відбудовних робіт у м. Тернополі.

23 вересня народний депутат України, голова Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Василь Деревляний подав в облдержадміністрацію депутатське звернення з вимогою до голови Тернопільської ОДА негайно затвердити з погодженням з Мінекономіки, Мінфіном та Мінрегіонбудом розподіл коштів, виділених для проведення першочергових аварійно-відбудовних робіт у м. Тернополі.