Лист до редакції сайту

ТО ВАТ «Текстерно»

Відкрите звернення

Шановна Юліє Миколаївно!

Нас, жителів гуртожитків Тернопільського об’єднання відкритого акціонерного товариства «Текстерно» обурює факт необ’єктивної подачі новин з боку журналістів Вашого телеканалу.

Весь час нашої спільної боротьби за справедливість підтвердив єдність усіх жителів гуртожитків ТО ВАТ «Текстерно». Ми неодноразово відстоювали свої права під стінами владних структур, збирались на загальні збори для обговорення своїх проблем.

З такою самою єдністю  25 вересня цього року ми прийшли під стіни Тернопільської обласної державної адміністрації для того, щоб взнати причини затримки подачі облдержадміністрацією документів в Кабінет Міністрів для отримання коштів на реконструкцію наших помешкань.

Під стінами ми підписали вимоги до обласного керівництва. Причому підписантів вийшло більше півтори сотні.

В своєму сюжеті у випуску новин журналіст Олена Шуль сказала, що нас було лише 40. Окрім того, ми вважаємо, що обласна державна адміністрація та її керівництво є не правим в питанні фінансування ремонту наших гуртожитків. А тому те, що журналістом зроблено «героєм» першого заступника голови облдержадміністрації А.Флісака є ознакою необ’єктивності.

Ми впевнені, що представники Блоку Юлії Тимошенко поряд з нами не проводили політичну піар-акцію, а разом з нами відстоювали наші інтереси. Тому ми бажаємо, щоб надалі Ваші журналісти, які готують репортажі для новин, безпосередньо перебувають на місцях подій, виключно об’єктивно та правдиво висвітлювали події.

Ми вважаємо, що всі засоби масової інформації, в тому числі телеканал TV-4 є четвертою гілкою влади в нашій державі. А тому Ви також повинні відстоювати людей та сприяти у вирішенні їх проблем, а не «прислуговувати» прес-службам владних органів.

Копію звернення направляємо засобам масової інформації.

«29» вересня 2008 року

Жителі гуртожитків ТО ВАТ «Текстерно»

Всього 258 підписів