На шляху до виборів УНПісти піаряться за допомогою дітей та брехні

В черговий раз політичні сили Тернопілля використовують дітей для масовок у своїх надуманих і безпідставних пікетах.

Для прикладу, сьогодні, 29 вересня на площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку зібралося 15-20 студентів Тернопільського інституту економіки та підприємництва.

За словами однієї з студенток, діти прийшли на площу з викладачами. На місці їм видали прапорці та кепки жовтого кольору, а хлопцям дали прапори. Біля пам’ятника Т.Г. Шевченка постояли близько 10 хвилин. На запитання до одного з активістів партії УНП (саме ця політична сила організувала акцію), чому вони виводять студентів, відриваючи їх від навчального процесу, відповіді не знайшлося. Зате, як стало відомо пізніше від того ж активіста до якого ми зверталися з питанням, мета пікету – «Українська мова – єдина державна», а ми, представники Блоку Юлії Тимошенко почули образливі слова та звинувачення БЮТ у всіх бідах держави в цілому та УНП зокрема. Мабуть, окрім образ та використання дітей для власних партійних потреб такі політичні сили більше нічим і не займаються.

Виникає думка, чому до цього часу про УНП ніхто нічого доброго не чув, а коли в повітрі «запахло» виборами – на площі мало не щотижня пікети з пенсіонерами та дітьми (школярами та студентами). А чого тільки варта партійна газета «Народне слово». Переглянувши брехливі сторінки цієї газети задаєшся питанням, чому ж партійні активісти УНП не пишуть нічого про свої добрі вчинки для народу, чому не пишуть про те як протягом цілого року депутати УНП всіх рівнів набивали власні кишені та дерибанили людські землі. Газета – суцільна брехня та наклепи на Блок Юлії Тимошенко. Варто зазначити, що лише на першій сторінці друкованого видання ми нарахували майже 30 згадувань абрівіатури «БЮТ». Чому ж шановні «уенпісти» не пишуть жодного слова про себе?! Чималий тираж газети «Народне слово» насправді, після її виходу лише добавив роботи двірникам, оскільки часопис не рідко попадався під ноги на вулицях Тернополя.

До теми, згадаємо і про позицію Блоку Юлії Тимошенко, щодо державної мови в Україні. Незалежне електронне видання «Українська правда» : «Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє, що вона особисто і очолювана нею політична команда стоять на позиції щодо єдиної державної української мови. Про це вона заявила у середу на прес-конференції, передає видання «Українська правда». При цьому Тимошенко закликала припинити всі провокації щодо цього питання.  \”Я би не хотіла, щоб черговим аспектом протистоянь в демократичному таборі був розбрат на базі цього святого нашого переконання і нашої позиції\”, – додала вона. Окрім того Тимошенко повідомила, що вона і її політичні соратники в подальшій політичній діяльності керуватимуться цією позицією, яка відповідає нормі Конституції України щодо державної української мови.»