Наклепи на депутатів «Батьківщини» – цинізм і прояв безсилля

Депутатська фракція «Батьківщина» Тернопільської обласної ради послідовно працює реалізуючи задекларовану під час виборів програму.

Депутати нашої фракції  згуртовані у тверду перспективну команду однодумців на чолі з керівником обласної організації партії ВО «Батьківщини» Деревляним В.Т. та головою обласної ради Миколинком М.А. У сесійному залі Тернопільської обласної ради завдяки патріотизму та монолітності депутатів фракції «Батьківщина» відстоюються інтереси жителів Тернопільської області. Не одноразово наша фракція була ініціатором обговорення питань та прийняття звернень до Президента, Уряду, Верховної ради і у кожному окремому випадку ми намагалися донести керівникам держави думку громади. Суперечки та непорозуміння, які виникали в ході дискусій,  депутати «Батьківщини» не виносили за двері сесійної зали.

Ніколи наші депутати не дозволяли собі публічних образ своїх опонентів, а тим більше вульгарних, наклепницьких закидів щодо членів родин будь кого з громадських діячів Тернопільської області.

Вже протягом року окремі представники тернопільських ЗМІ публікують неправдиві, підлі наклепи, у яких, брудом поливають членів партії ВО «Батьківщина» та їхні родини. У публікаціях відслідковується прямий провокаційний і замовний підтекст. Консультуються ці «брудополивачі» досвідченими у проведенні антинародної діяльності особами. Образи сиплються в сторони наших дружин, батьків, сестер, братів, дітей, складається враження, що ні моралі ні совісті у наших опонентів не залишилося, а керує ними лише ненависть та власне безсилля.

Вершиною непорядності, підлості і фарисейства є надумані звинувачення, щодо стосунків партії ВО «Батьківщина» та Української Греко Католицької Церкви. Поширюючи брехливі плітки на рідного брата керівника фракції «Батьківщина» в Тернопільській обласній раді о.А.Романківа, з єдиною метою, завдати болю родині.

Наша фракція завжди серед перших надавала допомогу всім традиційним конфесіям, котрі знаходяться на Тернопільщині. Ми не піддамося на провокації і будемо підтримувати депутатською діяльністю усіх кому це потрібно. Саме у цьому ми бачимо правдиву діяльність фракції і всього депутатського корпусу.

Псевдо патріоти нашого краю отримавши серйозну поразку на виборах 2006 року та позачергових виборах 2007 року рвуть на собі сорочки, готові на будь-які брудні і підступні технології лиш би продовжити перебування у владі. На сьогоднішній день єдиним ворогом, останньою перепоною для продовження вакханалії та дерибану області є Блок Юлії Тимошенко. Проти голови обласної організації ВО «Батьківщина», народного депутата В.Деревляного було спровоковано цілу низку наклепницьких матеріалів, мета яких завжди була одною – травмувати людину і не дати можливості зосередитись на роботі, а лише відбиватися від бруду.

Депутатська фракція «Батьківщина» в Тернопільській обласній раді звертається до всіх представників ЗМІ Тернопільської області з проханням дотримуватися журналістської етики, позбуватися ганебної практики вульгарного «обпльовування», не принижуватися до рівня бульварної провінційної преси, друкуючи завідома неправдиві матеріали.