Крок до коаліції між Нашою Україною та Партією Регіонів, або маски зняті

Після пленарного засідання сесії Верховної Ради України, яке відбулось 09 жовтня цього року, політики нарешті познімали свої маски та показали справжні обличчя.

Пропрезидентська фракція «Наша Україна», в противагу волі своїх виборців провела ряд спільних голосувань із Партією Регіонів, Комуністичною партією та Блоком Литвина.

Депутатів, несумісних за своїми ідеологіями спонукало до голосування лише одне — залишитись біля владного корита.

При цьому депутати з вищезгаданих фракцій забули або ж не хотіли проголосувати за зміни до Державного бюджету на 2008 рік, що передбачали цілий ряд покращення соціального програм для українців, а також цільові субвенції на капітальне будівництво та ремонт чималої кількості шкіл, лікарень, дитячих садків, будинків культури та інших об’єктів.

Ще декілька днів тому депутати-нашоукраїнці звинувачували Блок Юлії Тимошенко у зраді національних інтересів, розпаду демократичної коаліції. Проте БЮТ довів свою порядність та відданість виборцям. Нашоукраїнці ж своїми інтригами поглиблюють державу у політичну та економічну кризу.

Цікаво, що серед членів НУ, які підтримують тісні зв’язки із Партією Регіонів є і Тернопільські псевдо патріоти, народні депутати Іван Стойко, Ярослав Джоджик, Олег Гуменюк та Михайло Полнчич. Саме вони одними із перших поставили свої підписи під виходом із коаліції демократичних сил в парламенті шостого скликання, пізніше – категорично відмовлялись відновлювати її.

Сьогодні ж депутати Іван Стойко, Ярослав Джоджик, Олег Гуменюк та Михайло Полнчич не бажали голосувати за зміни до бюджету, згідно з якими чимало коштів мало б направитись в Тернопільську області.

Виборці повинні належним чином оцінити «старання» псевдо патріотів та підтримувати надалі виключно політичні сили, які своєю роботою заслужили довіру.